“L’ART DELS INDÍGENES AUSTRALIANS”

PLACES EXHAURIDES! T’animes a participar en aquest curs?

Dies 21 i 28 d’abril de 2022 / dijous de 10:00 a 12:00h

L’art dels indígenes australians –fonamental en les seves vides– és la tradició artística continuada més llarga del món, amb una antiguitat de més de 40.000 anys. És la forma en que el poble connecta el present amb el passat i els éssers humans amb el món sobrenatural. En la primera part d’aquest curs teòric i pràctic, ens endinsarem en la seva cultura i ens impregnarem d’art, estils i colors. Parlarem d’una diversitat d’expressions artístiques; des de la pintura sobre escorça fins a dibuixos realitzats al sòl o al cos. La pintura corporal també participa activament en la transmissió de codis espirituals i morals. Una visita guiada a la col·lecció australiana del Museu Etnològic i de Cultures del Món completarà el nostre coneixement sobre la societat indígena australiana.

Professorat: Dra. Victòria Medina Fernando

Lloc: Residència Universitària Maria, Reina de la Pau (C/ Bellafila, 4. 08002 Barcelona)
Preu: 33€ (2 sessions/4h) S’inclou el material I l’entrada al Museu Etnològic i de Cultures del Món. Dies: 21 i 28 d’abril de 2022.
Modalitat: Presencial. Grup reduït. Es lliura documentació. Cursos per a adults. Places limitades.

Aquest curs s’inclou dins el projecte ‘Àgora’. La inscripció al curs dona dret a usar l’Aula d’Acollida Social i Digital (de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 15 a 18h) mentre duri l’activitat.

Més informació: agora@reinadelapau.com

Descarregar PDF

INSCRIPCIÓ ONLINE